keskiviikko 22. tammikuuta 2014

 ILOista vuotta 2014 "Sussulinkin" puolesta! Tässäpä muutamia ihanuuksia mittojen mukaan tehdyistä asiakastöistämme, näiden ja kevään uusien kankaiden suunnittelussa on vierähtänytkin mukavasti alkuvuosi. Kettuliini-kangas on liikkunut kivasti ja melkein loppunutkin jo  =) Uusissa keväisissä väreissä tuleva KevätKettuLiini on onneksi jo painokoneen alla ja toivomme sen saapuvan ensi kuun alusta, siitä ja muista uusista kankaista ilmoittelemme piakkoin lisää.

Joustofroteesta XL kokoiset olohousut joissa yksityiskohtana päälle ommellut kaitaleet molemmin puolin, Kettuliinistä ja oikealla puolella päälle ommeltu tasku jossa resori taskun suulla. Kankaina oma Kettuliini ja yksivärinen ruskea joustofrotee.Tässä aivan ihana asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu kaksi värinen lyhythihainen olopaita. Sivuilla isot taskut jotka päällitikattu ja taskun suulla on resori. Kankaina oma Kettuliini ja vihreä joustofrotee, jotka löytyvät kaupastamme.Värjätty liivimekkomallimme on muuntautunut tässä asiakkaan toiveesta uudeksi Liehuhelma malliksi. Väreinä löytyy Pinkki, keltainen, lime ja kuvassa näkyvä turkoosi =) jos kiinnostuit, kaupastamme löytyy väreistä livekuvat. iloinenkettuliini.fi


Tässä asiakkaan toivekankaista toteutetut 74/80 koon Liehuhelma liivimekot. Molemmissa kankaana Lillestoffin ihanan raikkaat tyttökuositrikoot , Maatuska ja Little Forrest. Kädentiellä ja kaula-aukossa resori.


Tässä hieman kevään tuntua  ja valon voimaa =) ILOista loppuviikkoa kaikille. T. "Sussuli"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista. :-)