sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syystakit lapsille.



Lapsille syystakit haluamillaan kankailla "Sussulin" ompelemana. Kankaana Majapuun Ötökkää ja ruutuneulosta, vuorena Lillestoffin Hannu ja Kerttu trikoota ja kukka trikoota. Kaavana oma paita kaava jota muokattu, koko noin 104.



Ropotti oli E:n Toive, kun kysyin minkä taskun haluat. Hyvä aihe koska voi vapaasti tehdä millaisen haluaa. Suuna on Dinosaurus nappi väärin päin, E on kova Dino fani ja kun hän  katsoo sitä ylhäältä päin niin se näkyy oikein päin  Dinona =D Tasku on vuoritettu ja siksakki aplikaationa ommeltu reunija myöten kiinni. Nappilaatikosta löytyi kivasti kaikkea pientä jota laitoin käsiksi7korviksija tietenkin ropotilla on metallinen nappi sydän.




Kuopukselle myös Ötökkää ja ruutuneulos Majapuusta, Vuoren kukkatrikoo jo niin vanhaa jemmaa että en muista mistä ;) Kaavana oma pusero kaava jota muokattu koko noin 110/116. Tasku on myös vuoritettu ja siksak aplikaationa kiinnitetty. Vuorena tietenkin kultaa ja lisä tikkauksilla vähän hopea nauhaa pinkillää somistuksella ja helmiä siellä sun täällä.




Tässä hieman sovitus ja käyttö kuvia =) Aurinkoista syksyä kaikille "Sussuli"







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista. :-)