lauantai 21. syyskuuta 2013

Katso kenguru loikkaa.....

Ja niin edespäin laulun sanoja lainaten. *marjuska* siis ompeli itselleen suureksi villitykseksi ompeluryhmässään tulleen kengurumekon. Niin ja sille kaveriksi piti saada myös leggarit, jotka on toinen ryhmän villitys. :-D

Kangas: lehtitrikoo Lillestoff, petrooli joustocollege Kestovaippakauppa
Kaava: muokattu itse
 Mekon (tai tunikan) jujuna on kengurutasku joka on siis koko etukappaleen levyinen. Voipi siis kätelläitseään takun kautta. :-D Mekon "äiti" löytyypi täältä. Hän ideoi mekon aiemmassa postauksessa mainittuun Tyttö sinä olet tähti-vaatevaihtoon.

 Käsi taskussa...

 Ja tässä tasku lähempää. Ihan uskomattoman hyvä tuuri kävi siinä että Kestovaippakaupasta tilattu petrooli joustocollege on juuri oikeansävyistä lehtikankaan petroolin kanssa.

 Pääntiellä suikale pestyn joustocollegen rullaantuneesta reunasta. Samaa rullareunaa käytettiin myös hihansuissa vaikka se ei taida kuvissa hyvin erottua.

Leggareiden kangas Ikasyr
Kaava:oma
 Kokonaiskuvaa vielä ja tässä näkyy hyvin myös tunikan kaveriksi ommellut leggarit. Kangas on itse pesukonevärjättyä (alunperin mustavalkoista) Ikasyrin jättipallotrikoota. Hauska juju kankaassa se että kankaasta puolet on vastavärinä toiseen puoleen nähden.
Kaava on oma, ja testailtu ja muokattu ILOisen KettuLiinin omaksi leggarikaavaksi. Tämä versio alkaa olla jo hyvä. Tulossa myös resorihousujen kaava. Päästään ompelemaan niitäkin sitten myyntiin asti.

 Vielä lähikuvaa leggareista. Ihan samaa sävy eivät ole lehtikankaan kanssa muttei näissä kuvissa kyllä erotu sävyero ollenkaan. Värjätty siis Nitorin petroolilla värisäyllä.

Vielä viimeinen palloinen leggariherkuttelukuva.... :-D

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommenteista. :-)