keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Arvontatulosta pukkaa, ja hupparii, ja peittoo

Arvonnan voittaja on nyt viimein selvillä. Muutaman päivän meni yliajalle kun ei joutanut arpomaan mut eihän tässä niin päivän päälle. :-D 
Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi numeron 16 ja se tarkoittaa että 
zeepra
 on voittanut huilurin. Paljon onnea siihen suuntaan. Otamme yhteyttä piakkoin jotta saamme huilurin sinulle matkaan.

Sitten ompeluksiin.
 *marjuska* ompeli neiti L:lle testihupparin kauan marinoituneesta kioskikissasta. Ai että siitä tulikin ihana! Ihan täydellisesti sopivaa Hilcon campan-trikootakin sattui löytymään kangashyllystä ja hetken mielijohteesta huppariin hyppäsi myös trio-tasku. Resorin sijaan hihansuissakin on samaista campantrikoota, samaa trikoota on myös hupun vuorissa.

 Tasku on melkein koko etukappaleen levyinen ja jaettu kolmeen osaan ristipiston näköisellä ompeleella. Alareuna taskusta kiinnittyi samalla kun helma käännettiin.

 Sivukuvaa. KettuLiini-merkki saumassa.

 Huppua ja sen vuoritusta.

 Sitten sovitellaan. Tyttö tykksi kovasti kisuhupparistaan. Neiti tykkääkin kovasti kisuista joten ei oo ihme että valitsi tämän kankaan hupparia varten. Kaksivuotias herra H ilmoitti myös haluavansa kissoja. Pitänee siis ommella pikkuherrallekin kisua jossain muodossa. Kangastakin kun vielä jäi.

 Takakuvaa. Slimmi malliltaan tämä huppari.

Tässä huppu alhaalla. Kivasti näkyy toi vuori tuolta.

 Kukkuu! 

Toisena ompeluksena pienelle sukulaistytölle trikoopeitto tilkuista. Väriä tähän tuli ainakin. :-) Tilkkulaari ei kyllä juurikaan tyhjentynyt. :-D

Peiton toisella puolella siksak-joustofroteeta.

Tässä koko peitto. Yhden tilkun koko 12cm kanttiinsa.

Reuna tikattu tällaisella hauskalla ompeleella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista. :-)