tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tunikaa naisille :-)

Edellisessä postauksessakin vilahti Riemukukka-tunika (tai liivari) naisille, joka on ILOsen KettuLiinin tilaustuote. Ota ihmeessä yhteyttä jos haluat tällaisen. Kokoja on piirrettynä S-XXL ja hinta perusmallille 45€ tai värjättynä 50€. Pitkähihaisen hinta on vielä tarkentamatta. Tunikassa on resori pääntiellä ja hihansuussa ja helma on käännetty ja peitetikattu. Tämä on oikein mukava perusvaate ja molemmat blogin pitäjät tykkäävät käyttää näitä tilanteessa kuin tilanteessa. :-)

Tässäpä muutama erilainen versio tuosta vallan mainiosta tunikasta.

Kangas:Metsola
 Ensimmäinen testiversio *marjuska*n toimesta värjätystä Metsolan pallosta. Alunperin siis tummanruskea kangas valkeilla palloilla. Tämä värjätty Dylonin Goldfish Orangella. Tunikan mitta noin puolireiteen.

 Tässä näkyy kuinka hihan väljyys on koottu napakalla resorilla.

Kangas: Hannan Kangas
 *Sussuli*n Metsä edustus tunika =) tämä päällä on mukava mainostaa ihania Metsä kankaita! Harmi vaan että tämä Metsä-joustis pääsi jo loppumaan vaikka sitä palon ostettiinkin myyntiompeluksia varten. Trikoota on vielä piiiiitkästi ommeltavaksi. Pitänee tehdä  myös trikoinen kesäversio.

Kangas:Hannan kangas
 Tässä viime postauksessa vilahtanut *Sussuli*n Riemukukka-tunika joka odottaa keltaista väri kylpyä =) Tämä piti saada malliksi myyjäisiin ja laitetaan sitten uusi kuva kun tunika on värikylpyyn päässyt. Tätä kangasta on meillä jonkinlainen pätkä odottelemassa tilausompeluita. Tästä siis saa suhteellisen nopeasti tilauksesta itselleen tunikan, joko värjättyn haluamallaan värillä tai sitten ihan tällaisena ruskea-valkoisena.

Kankaat: Majapuun neulosta
 Pikähihainen versio samasta liivarista piti myös toteuttaa. *marjuska* teki tällaisen Rollon reissulle. Helma tässä on pidempi kymmenisen senttiä pidempi kuin normimallissa. Idea tähän syntyi laneilla nähdystä chamimelonin tekemästä mekosta. Täällä postaus jossa  mekkokin vilahtaa.
Tämä malli on kyllä mukava. Ei tarvitse erikseen pitkähihaista alle kun siihen on yhdistetty nuo pitkät hihat.

 Tasku piti helmaan saada jotta ei helmoja tartte nostella ja kulkevat puhelin ja muut tärkeät tavarat helposti mukana.
 Lyhyt hihansuu on koottu ensin framilonilla ja sitten siihen on liitetty pitkä putkilomainen hiha.

 Poseerauskuva vielä mekosta koska mallinukke on muutaman numeron liian hoikka poseeraamaan kunnolla. :-)
 
Kangas:Hannan Kangas
 *Sussuli*n versio liivarista Rollon reissulle =) väriä pitää olla!  Ihanan pirtsakka liivari johon lisättiin pitkät hihat resorista.
Tuota ihanaa appelsiinikangasta muuten saatiin varastoon lisää eli tästäkin saa tilaamalla itselleen tunikaa. :-)

3 kommenttia:

Kaunis kiitos kommenteista. :-)