keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Timantteja!!!!

 *marjuska* ompeli teini-ikäiselle neiti A:lle toiveiden mukaisen hupparin timattisesta joustocollegesta. Ja ai että kun siitä tulikin kiva niin äidin kuin tyttärenkin mielestä. On huippufiilis onnistua jossain ompeluksessa oikein kunnolla. :-)

Kankaat: Käpynen
Kaava: oma muokkaus peruspaitakaavasta
 Huppari on istuva ja huppu siinä on kietasumallinen eli siis huppu menee ristiin edestä. Hihoissa pitkät resorit ja resori myös helmassa. Taskukin hupparista löytyy. Tässä on yksi yhtenäinen iso tasku johon on taskunsuut kummaltakin puolelta.

 Hupun vuorissa siksak-trikoota. Tämäkin kangas on joskus kauan aikaa sitten tilattu Käpyseltä. Hupun kaava muotoutui ottaen mallia toisesta hupparista ja jatkamalla sitten hupun pääntietä edestä niin että se menee ristiin. Huppukappaleet ulottuvat siis olkasaumoihin asti.

Taskusta kurkkaa samainen siksak-trikoo. Taskunsuut piti tikata söpöllä sydäntikkauksella. Laitetaan ystävänpäivän piikkiin. :-D

 Neiti A sovittaa huppariaan. Tästä tuli kuulemma juuri sellainen kuin hän halusikin. Ja mikä parasta, *marjuska* fiksuna otti kaavamuutokset ylös eli toinenkin huppari samalla kaavalla onnistuu. Neiti A nimittäin jo tilasi toisenkin samalla kaavalla.

 Takakuvassa erottuu tuo helmaresorikin ja mallin istuvuus.

 KettuLiini-merkkikin löysi paikkansa taskun alle. 

Ja pääntie käytössä näyttää tältä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista. :-)