maanantai 12. elokuuta 2013

Grand Opening Kiiminkipäivillä :-)


 Sitä ollaan sitten ommeltu ja ommeltu ja ommeltu..... ILOisen KettuLiinin ihanat naiset olivat viikonloppuna Kiiminkipäivillä ensimmäistä kertaa ihan julkisesti näytillä.  Paljon oli vaatteiden hypistelijöitä ja kauppaakin tehtiin. Tärkeintä oli kuitenkin ihmisille esittäytyminen ja käyntikorttien jako jotta ihmiset löytäisivät tuotteemme. Muutamia yhteydenottoja onkin jo tullut eli tilauksia pukkaa lisää ja siitähän me tykätään. :-)

Ihanainen mainosplakaatti teetettiin jotta ihmiset kojumme varmasti huomaisivat.  Tämä on niin ihana. Kiitos kuvasta sen piirtäjälle, Leena Rengolle. Leenan blogia voi käydä katselemassa täällä.  Sieltä löytyykin ihania tunnelmallisia kuvia ja kauniita Leenan suunnittelemia kuoseja.

 Tässpä meidän kojua Kiiminkipäiviltä.Vasemmalla mallinuket edustusvaatteet päällään, pöydällä pipot ja huilurit (huivin ja kaulurin yhdistelmä), oikeassa reunassa pikkupöytä lasten värityspisteenä. Värittämällä ketun kuvan osallistui arvontaan. 

 Rekeissä oli ILOisia vaatteita naisille ja lapsille.

 Mallinuket.

 Myyntipöydässä pipoja molemmista metsäkankaista ja lisäksi huilureita noista tähtikankaista. Kuvasta näkeekin kuinka sama tuote menee päässä huivina ja kaulassa kaulurina. 

Tässä vielä pöytää toisesta vinkkelistä. 

 Tähtisiä t-paitoja roikkui kojun seinillä.

 Pikkukivana ompelimme myös pravatteja pienille pojille. Jujuna näissä oli se että meillä oli kangastussit mukana jotta sai värittää haluamansa kuvan krakasta. Samasta kankaasta tehtyjä huppareita sai myös tuunata tusseilla ostettuaan sellaisen.

 Tähän malliin siis. :-)

 Tässä uuden hupparin saanut pikkupoika on värittämässä paitaansa kuvia.

Värityspaikalla kävi kuhina pitkin päivää. Lapset värittivät innoissaan ketun kuvia ja osallistuivat niillä huiluriarvontaan.

 Kuvia keräsimme näytille kojun seinään.

Kuvia kertyi hurjat 50 kappaletta ja voittajaksi arvonnassa valikoitui voittajaksi Salla Kalliokoski. Onnea Sallalle!

 Muutamia tuotekuvia vielä lopuksi. Näitä jäikin joten rohkeasti vain kysymään onko sopivaa kokoa jäljellä. Ja jos ei olekaan niin teemme kyllä mielellämme uuden. :-)

Jemma-tunika trikoosta taskulla, hinta 70€
Koot s-xxl, niukka koko. Kaavoitamme pian myös xs-koon.
Uutena tuotteena kaavoitimme pitkähihaisen tunikan. Tähän lisäsimme taskunkin. Tunika on eestä lyhyempi ja pitenee taakse.

Taskun erillishinta 8€, voidaan lisätä mihin vain vaatteeseen.

Appelsiini-liivimekko 48€
Koot s-xxl, reilu koko.
Hittituotteemme aikuisten hihallinen liivimekko appelsiinijoustofroteesta. Tämä on ollut tykätty juurikin tästä kankaasta tehtynä.

Metsä-liivimekko trikoosta perhoshihoille, 48€
Koot s-xxl, reilu koko.
Teimme myös perhoshihaisen version liivimekostamme. 

Lasten liivimekot 35€
Koot 86/92-134/140 (tuplakoko), saatavilla tlauksesta myös koko 146/152.
Lasten liivimekkoja kolmessa kuosissa. Kalastajamekossa on rypytystä olalla. Ei vain erotu kuvassa.

Kalastajat-paita pitkillä hihoilla 28€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.
Pojille kalastajaa paidan muodossa.

Ullakon Aarre-huppari 40€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.

Uutena tuotteena myös huppari limellä tai turkoosilla tehosteilla. Näihin voi tosiaan myös värittää tussilla kuvia jos haluaa.

Tähti-t-paidat 25€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.
T-paitoja neljässä eri värissä.

Huilureista ja pipoista ei tässä nyt olekaan kuvaa mutta laietaan ne kunhan saadaan kuvattua nekin. Taitaapa arvontaakin pukata ihan pian ensiesiintymisen kunniaksi. Pysykäähän kuulolla! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista. :-)