torstai 27. kesäkuuta 2013

Liisa Ihmemaassa-mekkonen

 Puuvillaisia ompeluksia vaihteeksi. *marjuska*n vanhin tyttö A on innostunut Lolita-tyylistä ja äidin piti mekko tyyliin sopivana yrittää toteuttaa. Neiti A valitsi itse kankaan ja mallin mekkoon. Äiti sitten vain ompeli. 
Tästä tulikin aika satumainen mekko. Voi kuvitella kuinka tyttö juoksee kanin perässä kaninkoloon ja putoaa ihmemaahan....

Kangas ja pitsi Hanhelists
Kaava oma sovellus
Mekossa rypytetyt hihat niin olalta kuin hihansuusta. Reilusti rypytetty helma ja vetoketju takana. Pääntie ja helma on somistettu pitsillä.

 Takana mekossa on pikkuisena ekstrana iso rusetti. Se on ommeltu kiinteästi kiinni mekkoon. TOivottavasti pysyy pesuissakin paikallaan.
 Lähikuvaa pääntieltä ja hihasta. Oikein tuollainen söpöinen lopputulos. 

Helman pitsiä. Mekko silittämättä kuten kuvasta näkyy. :-D Muhkea alushame tähän pitäisi kuulemma vielä tehdä. Pitänee siis sellaista alkaa suunnittelemaan.

4 kommenttia:

  1. Voi ihanuus! Nimi kuvaa kyllä hyvin mekkoa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis mekko, tykkään tällaisesta tyylistä. :)

    VastaaPoista
  3. hei! ajattelin just itsekkin tehä Liisa Ihmemaassa mekon ja ois mun ensimmäinen cosplay.. eli etsiskelen tässä kaavoja kun en osaa vielä niitä tehdä :D toivottavasti vielä päivittelet tätä blogia ja ois mahdollista sun postata tän mekon kaavat ? ihana mekko on :3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommenteista. :-)