perjantai 31. toukokuuta 2013

Värjättyjä tunikoita ja yksi appelsiini

ILOsen KettuLiinin värjätyt Riemukukka-tunikat saavuttivat suuren suosion. Niin suuren että kangas on nyt loppu eikä sitä saa enää mistään. Alunperin valkokukkainen ja tummanruskea kangas sopi hyvin värjäykseen ja nyt onkin hakusessa uusi kangas samaa värjäystarkoitusta varten. Saapi ehdotella jos sopivaa kangasta tulee jossain vastaan. :-)
Kaavana näissä kaikissa sama oma kaava, väri vain vaihtuu. :-)

On värjätty keltaisella.....

 ....limenvihreällä.....

 .....oranssilla....

 .....pinkillä.....

 .....ja turkoosilla. 
Tässä tyytyväisen asiakkaan lähettämä kuva tunikassa käyttäjällään. 

 Lopuksi vielä appelsiinitunikastakin kuva. Tämäkin kangas meiltä loppui jo mutta on onneksi vielä saatavilla ja uusi värikin tästä kankaasta on tulossa. 

Lopuksi vielä yhteispotretti tyytyväisistä tunikoiden omistajista. Kiitoksia kuvasta! :-)

3 kommenttia:

 1. Kerkesit toteuttaa ideani ensin. Mulla vasta kaksi mekkoa värjättynä. Kolmen tytön mekkoon ootellaan väriaineita. Pojille sit aattelin värjätä paidat ruskeasta ralliraidasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Värjäys on kovin koukuttavaa hommaa. Nykyään tulee katseltua kaikkia kankaita sillä silmällä et millaisia niistä tulisi värjättynä. Mä tilasin ison kasan värejä Karnaluksilta kerralla. Ei tarttis kuin lisää värjättävää kangasta. :-D

   Poista
 2. Onpas tuosta kankaasta moneksi, värjäystä en ole edes tullut ajatelleeksi. Nyt täytyy katsella kankaista aivan uudesta vinkkelistä, kiitos sinun <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommenteista. :-)