tiistai 26. helmikuuta 2013

Ja alkaa NYT!

 Ai mikäkö? No uusi blogi. :-D Sussulin ja *marjuska*n uusi uljas blogi jossa enimmäkseen käsitöiden parissa liikutaan.
Vielä on kaikenlaista pientä vaiheessa.  Sussulikaan  ei näy (ainakaan *marjuska*lla) edes kirjoittajana mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa pääsee vauhtiin. 

Ja koska täällä niitä käsitöitä oli puhe käsitellä niin sellaistakin heti alkuun esittelemään. Kävisikö vaikka tämä *marjuska*n ompelema saunatakki oman alueen ompelijoiden toteuttamasta uniikista Metsä-joustiksesta näin aluksi. :-) Vuorina saunatakissa on toista uniikkia joustofroteeta, Taikametsää. Kumpaakaan kangasta ei saa enää mistään ostaa.

Pikku pupuli hyppäsi saunatakin taskuun ilahduttamaan pientä saunojaa. Ja on se kyllä paljon ilahduttanutkin pientä H:ta (1,5v). Aina saunatakkia päälle pukiessa pitää tarkistaa että onko pupu tallessa.

Metsä-joustis ja turkoosi resori Hannan kankaasta. Vuorikangas on ompelijoiden oma yhteistilaus. Kaava: Ottobre 6/11, Robot dog
Sunatakki on käännettävä malli eli molemmin päin voi käyttää. Resorikantti kiertää helmasta hupun kautta toiseen helmaan ja hihat ovat käännettävät. Koko tässä on 104, joka on tarkoituksella reilu mutta käytettävä. Menee mahdollisimman pitkään H:lle päälle. Kiinnityksenä takissa muoviset kam-nepit joita lisättiin kuvien ottamisen jälkeen toinen rivi tuohon viereen koska takki oli turhan avonainen.

 Vuoria näkyy tässä paremmin. Se on aivan yhtä ihanaa kuin tuo päällikankaana oleva Metsä-joustiskin. Turkoosi resori sopii mukavasti tähän piristämään kokonaisuutta.

  Pari sovituskuvaa lopuksi hieman pöllämystyneen H:n päällä. Mittaa on reilusti niin helmassa kuin hihoissakin mutta hyvin tätä jo käyttää voi. Ja mikä parasta, käyttäjä tästä tykkä niin kovasti että joskus se aamullakin etsitään ensimmäisenä ja vaaditaan päälle. :-D

 Takin avonaisuus yksillä napeilla näkyykin tästä hyvin. Nyt kahdella rivillä nappeja pysyy takki paljon paremmin kiinni ja suojaa paremmin.

1 kommentti:

  1. Onpa kiva, ihanat värit! Ja onpa tätä blogia jo odoteltukin! :-)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommenteista. :-)