sunnuntai 25. elokuuta 2013

Farkuttaa

 Perheen kahdelle pienimmälle ompeli *marjuska* farkut. Päheet näistä tulikin ja kyllä näitä ommellessa ei tuntipalkoille pääse. Tikata kun saa paaaaaljon. :-D

Kangas: oranssi joustofarkku Eurokangas, harmaa Royal-tuote
Kaava Summer Pull Ons, Ottobre 3/13
 Erittäin ruttuista kangasta mutta menköön..... Näissä siis joustovyötärö ja ne onkin jo todettu erittäin käteviksi pukemisen kannalta. Etutaskutkin olisi pitänyt tehdä mutta näissä on vain valetaskut ku ei jaksanut oikeita värkätä.

 Takataskuissa somisteina joskus Michas Stoffeckelta tilatut silityskuvat. Ovat siis samettipintaisia. Tikkausta näkyy taskuissaki runsaasti.

Kapeat lahkeet näissä on, ja pitkät, mutta oikein kivan näköiset päällä ja lapsetkin itte tykkäsivät kovasti. Pitänee ommella näitä parit vielä lisää.

Pikaiset sovituskuvat lasten päällä niin edestä kuin takaa. Ihmeellisen nätisti poseerasivat että sai kumminkin päin kuvat otettua ilman että kumpikaan karkasi. :-D

torstai 22. elokuuta 2013

Aurinkoista

Kangas: Selian Aurinkoinen
Kaava:ILOisen KettuLiinin hupparikaava
 Kyllä on elämä kovin aurinkoista ihanan aurinkoisessa hupparissa! :-)
Näitä on ommeltu nyt useampi Selian aurinkojoustofroteesta. Tässä lapsen versio keltaisilla resoreila ja vetoketjulla.

 Hupun vuorina pinkkiä pallotrikoota.

 Taskusta kurkkaa samainen pallotrikoo.

 Merkit ommeltiin vaihteeksi huppuun.

Kangas:Selian Aurinkoinen, raitatrikoo Hilco
Kaava: Saturday Chilling, Ottobre 5/11
 Tässä S-kokoinen huppari ystävälle.


 Hupussa Hilcon raitatrikoota.

 Samoin hihansuussa ja taskussa.

 Ja *marjuska* ompeli myös itselleen samanmoisen hupparin L-koossa vihreillä tehosteilla.

Kyllä nyt on hupparia kerrakseen! :-)

Pssssst!!!!! Muistakaa edelleen osallistua arvontaan! :-)

lauantai 17. elokuuta 2013

Herra ja rouva mustekala

 Eilen piti keksi jotain askarreltavaa lasten kanssa. Otettiin käsittelyyn palat fleeceä, styrokpalot ja nauhanpätkiä.  Niin syntyivät herra ja rouva mustekala.
Näm on ihanan helppoja tehdä. Tuo kaksivuotias ei yllä kauan jaksanut olla kiinnostunut askartelusta mutta nelivuotian kanssa onnistui hyvinkin. Ohje helppoihin mustekaloihin löytyypi täältä

 Jatkoa ajatellen tuli mieleen että nämähn voisi toteuttaa myös kangassilpulla täytettynä niin ei tarvitsisi ostaa tuota styroxpalloa pääksi. Täytynee toteuttaa vielä muutama pikkuinen mustekala sillä tekniikalla. :-)

Mieuiset olivat. :-) Pikkuherra meni päikkäreille joten neiti L poseeraa mustekalojen kanssa.

ps.Muistakaa edelleen arvonta. :-)

perjantai 16. elokuuta 2013

Pieniä lahjoja

Kivasti on tullut jo osanottajia arvontaan. :-) Kiitos jo kaikille osallistujille. Muistuttelen vain että edelleenkin osallistumisaikaa on reilusti. Kaikki vain mukaan. ;-)

Sitten asiaan. :-)
 Pienelle uunituoreelle tyttöselle ompeli *marjuska* vaatesetin. Voi kuinka suloisia nämä ihan pikkuruiset vaatteet ovatkaan. Nämä ovat kaikki kokoa 56. Värit ovat unsexiä koska tulokkaan sukupuolesta ei ollut tietoa kun nämä olivat työn alla.

Kankaat: ankkatrikoo JNY, helistimet Metsola
Kaavat: potkarit Crawler Ottobre 4/13, body muokattu Kisuliini Ottobre 6/12
 Potkarit on ihanat. Yhdestä palasta ommellut jalkateriä lukuunottamatta. Takana siis sauma. Ohjeessa oli ihan käypä tapa tehdä nuo olkaimetkin niin että jäävät siististi. Pientä päänvaivaa kun on aiheuttanut tuo olkainten päiden tekeminen niin että loppulos on siisti eikä paina pientä.
Body potkarien alla on muunnos Kisuliini-kaavasta. Hihoihin on muokattu käännettävät hihansuut eli tumput on integroitu bodyyn.

 Bodyssä on myös alkuperäisestä kaavast poiketen nepparit raglansaumassa jottei ihan pientä vauvaa tarvitse pienestä päaukosta pukea. Tässä ehkä jotenkin näkyy nuo henkselinpäätkin (kuten myös apulaisen varpaat. :-D ). Kanttaus on siis ommeltu vinottain ristiin niin että toinen kanttaus jää alle ja se kanttauksen "häntä" on sitten nepparin alla tukena. Jos tuosta sanallisesta sepustuksesta jotain ymmärsi. :-D

Kangas: Ketut ja karhut-joustis, Kestovaippakauppa (ihan varma en ole)
Kaava: Sweetheart 4/13

 Uusimmasta Ottobrestä löytyi potkareiden lisäksi tämä hupputakin kaava (ja kuvassa lisää varpaita.... :-D ). Eihän tätäkään kaavaa voinut  suoraa käyttää vaan muokata piti. Tässä resori kiertää hupun kautta helmaan. Helmassa ja hihansuissa on resorikantin sijasta joustofroteeta. Kangas valikoitui siksi koska saajaperheessä ollaan hyvin luontoihmisiä. Mikäs paremmin sopisi kuin karhu/kettukangas sellaiseen porukkaan.

Kangas: Metsola
Kaava: ILOsen KettuLiinin oma
Lopuksi vielä tuoreelle isosiskolle matkannut pehmeä paketti. Liivari hänelle ja samassa paketissa matkanneelle Animator-nukelle myös. Saapi samistella sitten uuden nukkensa kanssa. :-)

maanantai 12. elokuuta 2013

Arvontaa ja Huiluria... :-)

 ILOisen KettuLiinin ihanat naiset ovat vieläkin ihan fiiliksissään Kiiminkipäivien hyvästä kokemuksesta. Siitä innostuneena päätimme järjestää jatkaa hyvää fiilistä ja jakaa sitä eteenpäin teille ja pitää arvonnan. 
Olkaapa hyvät kaikki ihanaiset!

ILOinen KettuLiini antaa palkinnoksi arvontaan Huilurin ja jos arvonta saa suuren suosion ja blogin lukijamäärä kaksinkertaistuu neljäänkymmeneen, arvotaan lisäksi kaksi Huiluria settinä ja jos niinkin hurja määrä uusia lukijoita liittyy että lukijamäärä päätyisi kuuteenkymmeneen, arvotaan lisäksi vielä vapaavalintaisesti joko liivari tai paita. Kolme palkintoa siis maksimissaan on jaossa, Huiluri, kahden Huilurin setti ja liivari/paita. Toivotaan innokasta osallistujamäärää jotta kaikki palkinnot arvotaan. :-)
Kaikki innolla siis osallistumaan arvontaan ja liittymään lukijaksemme samalla!

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta ja lisäarvan saat olemalla/liittymällä lukijaksi. Kolmannen arvan saat linkittämällä ylläolevan kuvan. Muista jättää selkeä nimimerkki kommenttiisi. Ilmoittelemme voittajasta täällä ja facebookin sivuillamme.

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan joka alkaa nyt vaikka vuorokauden vaihtumiseen onkin vielä puolisen tuntia. Otetaan pikkuinen varaslähtö. ;-)

Lopuksi vielä mallikuvia nerokkaasta Huilurista joka ainakin on varmasti arvontapalkintona. Huilurihan syntyi vahingon kautta mutta niinhän parhaat ideat monesti syntyvätkin. Suunnittelematta ja yllättäen.

Avulias mallipäämme esittelee Huilurin tositoimissa. Kuvassa siis Huiluri niin kaulassa kaulurina kuin päässä huivina.

 Huilurin takaosasta paljastuu resori joka antaa joustavuutta.

Tässä vielä huiluri ryttypipon kaverina. Ryttypipokin on ILOisen KettuLiinin omaa suunnittelua.

Grand Opening Kiiminkipäivillä :-)


 Sitä ollaan sitten ommeltu ja ommeltu ja ommeltu..... ILOisen KettuLiinin ihanat naiset olivat viikonloppuna Kiiminkipäivillä ensimmäistä kertaa ihan julkisesti näytillä.  Paljon oli vaatteiden hypistelijöitä ja kauppaakin tehtiin. Tärkeintä oli kuitenkin ihmisille esittäytyminen ja käyntikorttien jako jotta ihmiset löytäisivät tuotteemme. Muutamia yhteydenottoja onkin jo tullut eli tilauksia pukkaa lisää ja siitähän me tykätään. :-)

Ihanainen mainosplakaatti teetettiin jotta ihmiset kojumme varmasti huomaisivat.  Tämä on niin ihana. Kiitos kuvasta sen piirtäjälle, Leena Rengolle. Leenan blogia voi käydä katselemassa täällä.  Sieltä löytyykin ihania tunnelmallisia kuvia ja kauniita Leenan suunnittelemia kuoseja.

 Tässpä meidän kojua Kiiminkipäiviltä.Vasemmalla mallinuket edustusvaatteet päällään, pöydällä pipot ja huilurit (huivin ja kaulurin yhdistelmä), oikeassa reunassa pikkupöytä lasten värityspisteenä. Värittämällä ketun kuvan osallistui arvontaan. 

 Rekeissä oli ILOisia vaatteita naisille ja lapsille.

 Mallinuket.

 Myyntipöydässä pipoja molemmista metsäkankaista ja lisäksi huilureita noista tähtikankaista. Kuvasta näkeekin kuinka sama tuote menee päässä huivina ja kaulassa kaulurina. 

Tässä vielä pöytää toisesta vinkkelistä. 

 Tähtisiä t-paitoja roikkui kojun seinillä.

 Pikkukivana ompelimme myös pravatteja pienille pojille. Jujuna näissä oli se että meillä oli kangastussit mukana jotta sai värittää haluamansa kuvan krakasta. Samasta kankaasta tehtyjä huppareita sai myös tuunata tusseilla ostettuaan sellaisen.

 Tähän malliin siis. :-)

 Tässä uuden hupparin saanut pikkupoika on värittämässä paitaansa kuvia.

Värityspaikalla kävi kuhina pitkin päivää. Lapset värittivät innoissaan ketun kuvia ja osallistuivat niillä huiluriarvontaan.

 Kuvia keräsimme näytille kojun seinään.

Kuvia kertyi hurjat 50 kappaletta ja voittajaksi arvonnassa valikoitui voittajaksi Salla Kalliokoski. Onnea Sallalle!

 Muutamia tuotekuvia vielä lopuksi. Näitä jäikin joten rohkeasti vain kysymään onko sopivaa kokoa jäljellä. Ja jos ei olekaan niin teemme kyllä mielellämme uuden. :-)

Jemma-tunika trikoosta taskulla, hinta 70€
Koot s-xxl, niukka koko. Kaavoitamme pian myös xs-koon.
Uutena tuotteena kaavoitimme pitkähihaisen tunikan. Tähän lisäsimme taskunkin. Tunika on eestä lyhyempi ja pitenee taakse.

Taskun erillishinta 8€, voidaan lisätä mihin vain vaatteeseen.

Appelsiini-liivimekko 48€
Koot s-xxl, reilu koko.
Hittituotteemme aikuisten hihallinen liivimekko appelsiinijoustofroteesta. Tämä on ollut tykätty juurikin tästä kankaasta tehtynä.

Metsä-liivimekko trikoosta perhoshihoille, 48€
Koot s-xxl, reilu koko.
Teimme myös perhoshihaisen version liivimekostamme. 

Lasten liivimekot 35€
Koot 86/92-134/140 (tuplakoko), saatavilla tlauksesta myös koko 146/152.
Lasten liivimekkoja kolmessa kuosissa. Kalastajamekossa on rypytystä olalla. Ei vain erotu kuvassa.

Kalastajat-paita pitkillä hihoilla 28€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.
Pojille kalastajaa paidan muodossa.

Ullakon Aarre-huppari 40€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.

Uutena tuotteena myös huppari limellä tai turkoosilla tehosteilla. Näihin voi tosiaan myös värittää tussilla kuvia jos haluaa.

Tähti-t-paidat 25€
Koot 86/92-134/140(tuplakoko), saatavilla tilauksesta kokoon 158/164.
T-paitoja neljässä eri värissä.

Huilureista ja pipoista ei tässä nyt olekaan kuvaa mutta laietaan ne kunhan saadaan kuvattua nekin. Taitaapa arvontaakin pukata ihan pian ensiesiintymisen kunniaksi. Pysykäähän kuulolla! :-)